Teknikskolan: Fotbollsaktiviteter som barn och ungdomar själva kan aktivera sig med under sommarlovet. Skall vara spontant, lekfullt och frivilligt. Detta i kommunens anda att hjälpa till med att ordna fler och vettiga sysselsättningar för barn och ungdomar under sommaren. Viktigt! Får inte påverka den ordinarie fotbollsträningen och matcher, utan detta är ett frivilligt komplement som kan vara bra om man vill förkovra sig som fotbollsspelare. Slutligen så handlar fotboll teknisk sätt att man blir dess bättre, desto fler tillslag man gör på bollen. Lycka till! 😀

Steg 1: ⚽️Teknikskolan vecka 1, Måndag 26/6-Torsdag 29/6 kl. 17.00-18.00 nere på Stantors så får barn och ungdomar 10-15 år samt äldre ensamkommande tekniktips av A-lagspelare gällande t.ex jonglering, nickning, tillslag, skruva en boll samt frisparkar samt givetvis prova på dessa olika moment.

Steg 2. ⚽️Barn och ungdomar testar på det dom har fått tips om under sommaren och provar sedan på allt eftersom de blir klara olika aktiviteter nere på Stantors t.ex fotbollsgolf, jonglering i jongleringsrutan, tillslag mot bollplank, nickning, precision straffar m.m. Not. Det kommer att finnas möjlighet i kiosken att kvittera ut bollar, målvaktshandskarna, frisparksgubbar, skårkort m.m.

Steg 3. ⚽️Teknikskolan vecka 2. Måndagen den 7 augusti till den 10 augusti, kl. 17.00-18.00 nere på Stantors, så kan samma eller nya barn och ungdomar, men i samma åldrar försöka förkovra sig ytterligare i sin teknik tillsammans med A-lagspelare. Nu får de som vill också försöka göra resultat och sätta rekord i de olika aktiviteterna. Dessa rekord per årgång och kön kommer att anslås på Stantors och kan försöka slås under hösten. När dessa rekord sedan slås nästa säsong så kommer varje ny rekordhållare att premieras.

PS! För att delta i detta behöver man inte vara medlem i Robertsfors IK, däremot alla rekordhållare som anslås måste vara medlem i Robertsfors IK. Robertsfors IK Fotboll 😀⚽️⚽️⚽️