Tipslapparna är rättade och Robertsfors vi har ett resultat! Men innan vi presenterar årets vinnare vill vi från Robertsfors IK först rikta ett stort tack till årets företag som var med sponsrade med frågor till årets tipsrunda; Bäckströms Radio & TV, Centrumhusföreningen, Robertsfors Tandvård, Ludvig & CO, Holmen, Palma, SAP / LO, Frisören Kreatören, Gradins Akupunktur, Studion, Violas, Röda Korset, Vuxenskolan, Villaägarna, Centerpartiet, Robertsfors byggnadsvård, Tians Taxi, Konstföreningen, Axelssons, Robertsfors kommun, OK Q8, Apoteket, Coop, LH´s friskvårdsmassage, Mellanbygden, RoBo, ICA, Robertsfors Fysioterapi och Carolas Hus & Hem.

Vi vill också rikta ett stort tack till de företag som sponsrat med priser till årets vinnare! Tack Norrlandsgjuteriet AB, Palma, Ridderheims och OK Q8!

Nu till resultatet som bjöd på många deltagare. På ensam förstaplats i ”vuxenrundan”, med 23 rätta svar utav 29 frågor hittar vi Malin Elvin, stort grattis!

Vinstlista:

1. Malin Elvin (23p) – Ljusstakar från Norrlandsgjuteriet AB
2. Catharina Elvin (22p) – 12st Juldelikatesser från Ridderheims
3. Hugo Eriksson (19p) – Två luncher på Palma i Robertsfors
4. Margareta Hansson (18p) – 4st Juldelikatesser från Ridderheims
4. Maria Hansson (18p) – 4st Juldelikatesser från Ridderheims
4. Jasmine Pedersen (18p) – 4st Juldelikatesser från Ridderheims
4. Rasmus Dahlqvist (18p) – 4st Juldelikatesser från Ridderheims
4. Lova Eriksson (18p) – 4st Juldelikatesser från Ridderheims

Vinsterna finns att hämta hos Carolas Hus & Hem, Storgatan 26 från och med fredag den 8/12.

I barnrundan var också antalet deltagare stort, OK Q8 som sponsrar med priser till barnrundan har valt att dela ut pris till samtliga deltagare, wow! Därtill har de också lagt till 10st extra priser som har lottats ut bland årets deltagare. Dessa vinster finns också att hämta ut hos Carolas Hus & Hem, Storgatan 26 så bara att komma förbi butiken och uppge namn, då får du också veta om du är en av dem som vunnit ett extra pris.

Stort grattis till alla vinnare och ett stort tack till alla er andra som varit med och tävlat!